Bilen till bilverkstad i Bromölla

Bilen till bilverkstad i Bromölla

Hej på er

Den här morgonen började inte riktigt på bästa sätt, bilen startade nämligen inte. Så nu får jag ta hjälp att ta den till vår bilverkstad i Bromölla i eftermiddag. Som tur var kunde jag få tag på en kollega som var så snäll att han körde en omväg för att hämta mig, vilken tur. Han har också lovat att hjälpa mig att bogsera den till den bilverkstad som jag brukar vända mig till när det är något med bilen. Det är inte så långt dit eftersom Bromölla inte är så stort, men det är ju ändå väldigt snällt av honom att göra sig det besväret. Jag har ringt till min bilverkstad och förvarnat att vi kommer senare idag och de sa att det var bara att komma men att jag nog får räkna med att den blir kvar där några dagar och det kan jag ju förstå.

Det ställer till det så mycket när man är så beroende av sin bil och den inte fungerar. Men värre saker kan väl hända så det kommer blir bra även om det innebär en del krångel just nu. Det har varit en del saker med min lilla bil som strulat det sista så när detta hände i morse så börjar jag seriöst fundera på om det faktiskt skulle löna sig nu att köpa en annan. Det är en sak att man gör service emellanåt och lite smågrejer som man får ta den till bilverkstan för, men när det samlar på mer och mer och det är större och dyrare saker som går sönder så känns det inte värt det. Jag får låta de laga den denna gången och sen kanske försöka sälja den och hitta en annan. Hoppas ni har en fin dag och mår bra. Kram på er!


Kommentarer är stängda.