Bli av med stress

Bli av med stress

God morgon alla läsare och varmt välkomna ska ni vara till ett nytt inlägg här på bloggen. Idag hade jag tänkt prata lite välmående och massage med er, vilket är något som verkligen hade varit behövligt för min rygg. Jag är nog inte den enda här på bloggen som uppskattar en avkopplande och välgörande massagebehandling, utan det hör nog till vanligheten. Däremot är jag väldigt dålig på att faktiskt boka in en behandling, även fast jag uppskattar det så mycket. Ni kanske känner igen er när det just kommer till att boka massage. Så därför vill jag uppmana alla er som tycker om massage att boka in en behandling. Sommaren går mot sitt slut och många har återgått till arbete igen, de första veckorna kan verkligen vara tuffa och vi kan behöva något som stärker vårt välmående. Det jag uppskattar med massage är hur det påverkar både vår psykiska och fysiska hälsa. Jag har lätt att påverkas mycket av stress och det är något som tär på mig väldigt mycket när det väl inträffar, men med massage så får jag en möjlighet att kunna koppla av och bli av med stressen. Det är dock inte den enda orsaken till att jag går på massage. Jag tränar väldigt mycket och har ett fysiskt krävande arbete som emellanåt orsakar en del smärta i rygg och axlar. Stelheten och smärtan i ryggen gör att det kan bli svårt att upprätthålla träningen, men det är där massage kommer in i bilden. Det är massage som möjliggör det för mig att fortsätta med träningen. Känner ni er stela i rygg, axlar och nacke så kan jag verkligen rekommendera att ni bokar in en massage. Detsamma om ni känner er stressade, det är viktigt att må bra och massage kan hjälpa er med det! Ha en fantastisk dag nu!  

Kommentarer är stängda.