Hoppas ett besök hos naprapat i Möndal hjälper

Hoppas ett besök hos naprapat i Möndal hjälper

Hejsan på er

Idag har jag ringt och bokat tid hos en naprapat i Mölndal, det är hög tid att försöka få iordning på ryggen som krånglat nu ett tag. Den gör det emellanåt men ofta går det över tillslut, men den här gången vill det inte riktigt släppa taget. Jag har inte varit just där i Mölndal förut men har en kollega som går till honom så då tänkte jag att jag också kan prova.

Att hitta en naprapat handlar ju dels om att den är duktig på det den gör men också om att man känner sig trygg och avslappnad där. Det är ju alltid lite speciellt att lägga sin kropp i någon annans händer och låta dem utföra en behandling på en. Jag har varit hos en naprapat förut men det var flera år sen och det var innan jag flyttade hit, så det föll ju sig naturligt att jag ville ha en på närmare håll så då passade det perfekt att denna finns i Mölndal.

Jag hoppas att han kan släppa på en del spänningar i musklerna och mjuka upp så att det känns mindre stelt och ömt. Ibland kan det lindra bra nog bara genom att ta ett varmt bad eller lägga en uppvärmd vetekudde om ryggen eller nacken. Vad som ofta också fungerar är att gör lite lätt yoga och stretching. Men nu har jag testat allt det där plus meditation och ändå känns det som att det stela bara blir värre.

Det tar ju också väldigt mycket energi när man känner att kroppen inte mår bra och när man har ont, så om det här nu hjälper så kommer jag nog också återfå en hel del energi. Hoppas ni har en alldeles underbar dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.