Starta semestern med massage

Starta semestern med massage

God dag bloggen! Jag hoppas att ni alla har haft en fin morgon och att ni är redo för ett nytt inlägg, som idag faktiskt kommer handla en del om välmående och massage. Snart är det dags för semester och även fast man gärna tar det lite lugnt, så vill man självklart hitta på en del saker och då gäller det att vara utvilad. Personligen tycker jag inte det är optimalt att gå på semester och vara helt utslagen, utan jag vill gärna känna mig avslappnad och utvilad inför semestern. Det är just därför som jag hade tänkt att tipsa er alla om massage nu inför semestern. Att avsluta sista arbetsveckan med en behandling kan göra väldigt gott för både kropp och knopp. Massage är över lag en bra metod för att bli av med stela muskler eller smärta i rygg och nacke. Det är också besvär som är väldigt förekommande, speciellt om man som jag spenderar sina arbetstimmar vid ett skrivbord. Jag försöker faktiskt gå på massage några gånger om året för att hålla kroppen i gott skick, och jag tycker faktiskt att det ger väldigt bra resultat. Sen är det även en utmärkt behandling om man har haft en stressig period, vilket emellanåt händer. Massage kan verkligen bidra till lugn och ro i sinnet, något som vi alla kan behöva med jämna mellanrum. Jag tycker helt klart att ni ska ta en massage innan ni går på semester så att ni kan njuta och hitta på massa roliga aktiviteter under er lediga tid. Det kommer definitivt jag att göra. Nu vill jag egentligen bara önska er alla en trevlig dag och påminna er om att fortsätta kika in på bloggen, det kommer fler inlägg framöver. Ha det så bra nu och glöm inte att ta hand om varandra. 

Kommentarer är stängda.