Sugen på en god lunch

Sugen på en god lunch

Tjenare bloggen! Nu börjar det kurra i magen men det dröjer någon timme innan det har blivit dags för lunch. Idag struntade jag helt i att ta med mig någon matlåda utan jag tänker att det blir ett besök på en restaurang i Växjö istället, ibland kan det vara skönt att byta miljö för en stund. Även om jag sitter på ett väldigt lugn kontor i Växjö så tror jag det är viktigt att man får komma ut en stund och få en annan omgivning, träffa människor och bara få lite frisk luft. Min lunch är enda gången som det är möjligt så vad passar inte bättre än att gå på en restaurang, då får jag både ett miljöombyte samtidigt som jag får lite mat i mage. Två flugor i en smäll kan man säga. I vanliga fall så hade jag varit sugen på en sallad, jag tycker om att äta något kallt när det är varmt ute. Men idag vill jag ha någon gryta med massa härliga kryddor som ger lite hetta. Kryddstark mat är riktigt gott och när jag själv lagar mat så är det mycket chili som ingår. Så en het gryta med ris och lite färskt bröd, gärna på en uteservering med. Det hade varit en perfekt lunch för mig måste jag säga, då känner jag även att jag kan få ut maximalt av eftermiddagen. Jag tycker att man blir så seg om man slänger i sig en pizza eller hamburgare till lunch, då sitter man där vid skrivbordet med matkoma och bara vill lägga sig ner för att sova i några timmar. Så därför håller jag mig lite borta från de restauranger som serverar pizza och hamburgare i Växjö, åtminstone på dagarna. När det vankas middag däremot då förekommer det att jag tar en pizza eller en god burgare. Innan jag sätter mig på en restaurang så krävs det dock lite arbete så jag får runda av här vänner! Ha det fint


Kommentarer är stängda.