Takläggare jobbar för fullt på nya huset i Varberg

Takläggare jobbar för fullt på nya huset i Varberg

Hej på er kära följare

Här håller våran dröm verkligen på att ta form. Vi bygger ju vårt drömhus i Varberg och just nu är det takläggare som jobbar med taket. Huset blir mer och mer färdigt och jag längtar verkligen till att vi kan flytta in. Nu när våra takläggare är i full fart så blir det liksom mer färdigt och mer verkligt, fast jag får fortfarande nypa mig själv i armen varje gång jag tänker på det. Vi visste att vi ville bo i närheten av Varberg och när denna möjligheten dök upp så visste vi att det är rätt för oss. Här kommer finnas plats för oss och en stor familj, så planen är att det är här vi ska bo och bli gamla tillsammans.

Det som nog är största prövningen för mig just nu är tålamodet att det faktiskt tar en del tid att ställa färdigt ett hus så att det blir inflyttningsklart. Jag är ju så otålig och vill flytta in nu och börja vårt nya kapitel som husägare i Varberg. Men under tiden spenderar jag mycket tid på att kolla på möbler och inredning. Har en hel mapp nu med sparade bilder på inspiration om vad jag vill göra och ha.

?Jag känner också sån enorm tacksamhet att det här är något vi har möjlighet att göra. Det är inget jag skulle ta för givet och jag tackar varje dag ska ni veta. Det har inte varit en spikrak väg hit för mig och kanske därför är jag så noga med att vara ödmjuk och tacksam. Ändå är det också viktigt att inte be om ursäkt för det, det här är ju något jag kämpat för och är värd. Bara för att det inte är något alla kan göra så kan man inte be om ursäkt för sig själv. Ta hand om er och jobba för era drömmar! Kram


Kommentarer är stängda.