Tips på en nagelsalong i närheten av Sala

Tips på en nagelsalong i närheten av Sala

Hej och vad roligt att ni är här! Ni vet, i alla fall ni som varit med mig på bloggen ett tag nu, att mina inlägg allt som oftast handlar om skönhet och hälsa, och idag ska jag skriva ett inlägg om någonting som varit hett efterfrågat ifrån flera av er. Det är så många som hört av sig med en önskan om att jag skulle rekommendera en nagelsalong i Sala, och jag ska säga helt ärligt att en nagelsalong i Sala specifikt kommer jag inte att rekommendera men däremot en inte långt bort. Det gläder mig desto mer att få skriva några rader om en alldeles fantastisk nagelsalong som heter Salong Rosa Katten, en salong som jag varit på flera gånger och varje gång har jag blivit lika nöjd. 

Hon som har denna nagelsalong i närheten av Sala är väldigt noggrann med att alla som kommer till henne ska bli nöjda till 100 procent och att man ska känna att hon gör en nagelbehandling som är kvalitativ, håller ett bra tag och att det naturligtvis ska bli riktigt snyggt också. Det finns tyvärr så många salonger som inte håller standarden, där personalen inte har rätt utbildning och att kvalitén är tvivelaktig, men ingen som går till Salong Rosa Katten har någonting att vara orolig över. Hon som har denna salong har även en katt, den är inte rosa förstås, men det är en katt i salongen eftersom salongen ligger i ägarens bostad. Jag hoppas att ni inte är allergiska för då kan ni inte gå till just denna nagelsalong, men alla andra som är intresserade av tjusiga och eleganta och hållbara naglar ska inte tveka en sekund på att bege er till just denna fina salong. Är det någonting mer ni funderar över? Hör då av er till antingen mig eller direkt till Salong Rosa Katten! 

Kommentarer är stängda.